Hjertesorg og høydeskrekk

Anna Bell, 2016, Ebok, Bokmål, EPUB
Kristi Rédis Heggli (Oversetter)
179,–
Du må være registrert som privatperson for å kjøpe e-bøker. Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.
Last ned utdrag

Omtale

EKTE KJÆRLIGHET ER BARE TI OPPGAVER UNNA

Abi blir fullstendig knust da kjæresten Joseph plutselig gjør det slutt. Blant alt skrotet hans finner hun en liste over ting han har lyst til å gjøre før han fyller 40. Abi er overbevist om at dersom hun gjør alt som står på listen, vil Joseph skjønne at hun likevel er den rette og komme krypende tilbake.
For å fullføre oppgavene på listen, må Abi kjøpe seg masse nytt sportsutstyr og ta imot all den hjelpen hun kan få av gamle og nye venner. Problemet er bare at oppgavene ikke akkurat passer perfekt for Abi, som verken er særlig sporty eller glad i svimlende høyder. Men hva er vel ti adrenalinsjokk mot et langt liv i lykkerus?

«Morsom, gjenkjennelig og godt skrevet, den inspirerte oss til å skrive våre egne lister over ting vi vil gjøre!» Daily Express
«En festlig, sprudlende og genial fortelling.» Heat

Leserne på Goodreads elsker Hjertesorg og høydeskrekk:
«En uimotståelig, varm og engasjerende roman.»
«Dette var en vidunderlig, morsom og annerledes bok. Jeg elsket den fra start til slutt og klarte ikke å legge den fra meg.»
«Herlig lesning! Full av romantikk, vennskap og festlige scener. Jeg kommer helt klart til å lese flere bøker av denne forfatteren.»