Jenta i den røde kjolen

Fiona McIntosh, 2020, Ebok, Bokmål, EPUB
Judith S. Nilsen (Oversetter)
229,–
Du må være registrert som privatperson for å kjøpe e-bøker. Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.
Last ned utdrag

Omtale


Fra de bråkete gatene i 1920-tallets London til den idylliske engelske landsbyen ... gled deg til denne medrivende historien, den fenomenale bestselgeren som har vunnet Australias hjerter!

En soldat, kjent bare som "Jonesy", våkner opp på et sykehus uten å huske noe av fortiden sin. De få usammenhengende minnene hans er grusomme øyeblikk fra slagmarken i Ypres. Ganske snart blir han besatt av å finne ut av hvem han er.
Da Eden Valentine kommer susende inn i hans verden, slående vakker i sin røde kjole, forandrer hun livet hans. Hun sørger over broren som døde i krigen, men ser i Jonesy en soldat som trenger hjelp, en som hun kanskje kan redde.
Nøkkelen til hans fortid – og Edens fremtid – kan befinne seg hos den mystiske Alex Wynter, en aristokrat og arving til landstedet Larksfell Hall. Det han har å si, vil ryste dem og sende dem i vidt forskjellige retninger.

"En glede for alle som liker Downton Abbey." Woman's day

"Fylt av spenning og atmosfære som trekker leseren inn i en annen verden (...) hvis du liker romantiske bøker, er du nødt til å prøve denne." Sydney Morning Herald.