Magnus Carlsen og sjakkmorderen

Med bonusmateriale!

Aleksander Kirkwood Brown, 2023, Ebok, Bokmål, EPUB3 Fast sidevisning
John S. Jamtli (Illustratør)
249,–
Du må være registrert som privatperson for å kjøpe e-bøker. Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter.

Omtale

Tegneseriekrim om en genial morder som bare kan stoppes av et sjakkgeni. Magnus Carlsen og sjakkmorderen er en nervepirrende og actionfylt sjakk-krim, med hele Norges Magnus Carlsen i hovedrollen.

En seriemorder ryster Oslo, og politiet står på bar bakke. Alle de døde har en sjakkbrikke i hånden, men ellers er det ikke noe som knytter ofrene sammen. Hvem annen kan løse gåten enn sjakklegenden Magnus Carlsen? Sjakkmorderen starter en katt og mus-lek med Magnus og politibetjent Maud, men morderen ligger alltid noen trekk foran dem ...

Aleksander Kirkwood Brown og John S. Jamtli har laget en drivende og actionfylt tegneserieroman hvor løsningen på krimgåten i store trekk følger sjakkens logikk og regler.

Norges aller første sjakk-krim - nå i softcover og med bonusmateriale! Les om tre av sjakk-mesterne som er nevnt i boka: Magnus Carlsen, Garri Kasparov og selveste Big Blue. I tillegg får du tidlige skisser og utvalgte trekk fra tre historiske sjakkpartier - som bidrar til å løse mordgåten i boka.