Mai-Britt, Mars-Britt og mopsen Muntermor av Anne Holt (Nedlastbar lydbok)

Mai-Britt, Mars-Britt og mopsen Muntermor

Anne Holt, 2011, Nedlastbar lydbok, Bokmål, MP3
Anne G. Holt (Illustratør)
249,–
Du må være registrert som privatperson for å kjøpe nedlastbare lydbøker. Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter.

Omtale

Mai-Britt, Mars-Britt og mopsen Muntermor er andre bind i serien om de to gode vennene som nå begynner i tredje klasse. Livet i skolegården blir noe ganske annet for Mai-Britt nå da Mars-Britt har begynt i samme klasse. Det går ikke lang tid før alle vet at de gjør best i å holde seg på god fot med den merkelige, nye jenta. Ikke bare slo hun den håpløse Robert Svendsen rett i bakken aller første skoledag – hun har også et gigantisk bikkjebeist som rett som det er dukker opp for å sette seg i skråninga bak gymsalen med siklende munn og skumle øyne. Mai-Britt er lykkelig. Hun har for første gang i livet en virkelig venn som verken er mormor eller pappa. Sammen med Mars-Britt reparerer hun det gamle huset i eika nederst i hagen. Det blir et klubbhus for verdens minste klubb.
Alt er fint, inntil det viser seg at Mars-Britt snakket sant da hun i sommer påstod at hun var en VBFATIB; Verdens Beste Fotballspiller Alderen Tatt I Betraktning. Fotball står høyt oppe på den lange lista over saker Mai-Britt er engstelig for. Mars-Britt blir litt av en legende på skolen for sine fabelaktige evner med ball. Mai-Britt tror at hun kanskje skal miste sin nye venn, da det skjer noe forferdelig som forandrer alt. Og dessuten dukker det en svart, våt høstnatt opp en bitteliten hund som stjeler Mai-Britts hjerte.