Opprinnelse

Dan Brown, 2017, Innbundet, Bokmål
Kjell Jørgen Holbye (Oversetter)

Etter suksessen med Da Vinci-koden plasserte magasinet TIME ham på listen over de 100 mest innflytelsesrike personer i hele verden. Nå erobrer Dan Brown verden nok en gang med OpprinnelseLES FØRSTE KAPITTEL AV BOKEN "OPPRINNELSE" HER!

 

 

 

.

350,–
Veil. pris399,–Du sparer49,–
Sendes fra oss i løpet av 1-3 arbeidsdager.

Omtale

Mesteren av gåtekrim, Dan Brown, er tilbake med en ny Robert Langdon-roman! I Opprinnelse fletter Dan Brown inn det som har blitt hans varemerke: koder, vitenskap, religion, historie, kunst og kultur, uten at det går på bekostning av spenningen!

LES FØRSTE KAPITTEL AV BOKEN "OPPRINNELSE" HER!

 

Robert Langdon, professor i symbologi og religiøs ikonologi ved Harvard, ankommer det hypermoderne Guggenheim-museet i Bilbao. En av hans tidligere studenter, den 40 år gamle multimilliardæren, futuristen og genierklærte it-gründeren Edmond Kirsch, skal presentere en revolusjonerende oppdagelse – en oppdagelse som vil besvare to av menneskehetens mest grunnleggende spørsmål.

Etter hvert som den fascinerende presentasjonen skrider fram, forstår Langdon at den er langt mer kontroversiell enn noen kunne forestille seg. Men plutselig kollapser den nøye planlagte kvelden i kaos, og Kirsch’ oppdagelse er i ferd med å gå tapt for alltid.

Sammen med museumsdirektøren Ambra Vidal, som har jobbet nært med Kirsch om arrangementet, er Langdon tvunget til å forlate Bilbao. De flykter til Barcelona på en halsbrekkende jakt etter et kryptert passord som vil avdekke Kirsch’ hemmelighet.

Langdon og Vidal må navigere gjennom skjult historie, ekstrem religion, moderne kunst og gåtefulle symboler for å finne nøkkelen som til slutt stiller dem ansikt til ansikt med Kirsch’ sjokkerende oppdagelse – og sannheten som lenge har unnsluppet oss.