Påskesudoku 2024

Fra lekende lett til djevelsk vanskelig – 100 nye brett!

Hanne McBride, 2024, Heftet, Bokmål
129,–
Midlertidig utsolgt.

Omtale

Fra lekende lett til djevelsk vanskelig – 100 nye brett!

Sudoku er ikke bare for deg som elsker tall og matematikk, men for alle som vil holde hjernen i form ved å trene sin logiske sans. Hvem som helst kan nemlig løse sudoku på alle nivåer.

Påskesudoku byr på fem ulike nivåer og hundre nye brett med avhengighetsgaranti! Den økende vanskelighetsgraden gjør det tilfredsstillende, morsomt og spennende for både nye og erfarne sudokuløsere.

Her er ingen gjetting nødvendig. Lær deg fremgangsmåten og finn løsningen ved hjelp av logisk resonnement. Boken har innledende sider som beskriver lønnsomme metoder til alle kategoriene, og står du fast, er fasiten aldri langt unna.

Påsken er sudokutid! Løs et kjapt brett i sofakroken på hytta, eller forsøk deg på et av de vanskelige mens gryten putrer på ovnen. Her er talltrimmen som gir hjernen en real treningsøkt!

Hanne McBride har fått æren for å ha introdusert nordmenn for sudoku, dette lille japanske tallbrettet som utfordrer logikken din. Nå er hun tilbake med ny sudokubok for deg som må ha din daglige talltrim i påsken.

  • Talltrimmen som gir hjernetrim! Ikke bare for dem som elsker tall og matematikk, men for alle som vil holde hjernen i form ved å trene sin logiske sans.
  • Fem nivåer og hundre nye brett med avhengighetsgaranti! Den økende vanskelighetsgraden gjør det tilfredsstillende, morsomt og spennende for både nye og erfarne sudokuløsere.
  • Her er ingen gjetting nødvendig. Lær deg metodene og finn løsningen ved hjelp av logisk resonnement. Alle brett har én mulig løsning, og står du fast, er fasiten aldri langt unna.