En egen kokebok for sildeentusiaster! Velg mellom over 70 nye og klassiske silderetter, som delikat mandelpanert sild, glassmestersild og tomatsild, lekker sitronmarinert røkesild med kiwi og auberginer med ansjosfyll. Deilig! Du kan også lese om sildens historie, de forskjellige sildetypene, næringsinnhold, rensing, konservering og hvordan du lager et sildebord.
Sild til hverdag og fest
Aase Strømstad, 1997, Innbundet, Bokmål
248,–
Tittelen finnes ikke lenger i sortimentet.
Omtale
Forfatter(e)
Aase Strømstad
Aase Strømstad er utdannet husstellærer, men har arbeidet i pressen det meste av sitt yrkesaktive liv. Hun var med på å starte matbladene Alt om Mat og Mat og drikke og var matfaglig medarbeider i disse bladene. Hun har vært fast matmedarbeider i KK, har arbeidet i annen ukepresse og har hatt egen matspalte i Dagbladet og Bergens Tidende. Aase Strømstad har skrevet en lang rekke kokebøker og har vært oversetter og redaktør for et hundretalls utenlandskproduserte kokebøker. Hun formidler også sin kunnskap om mat og matkultur gjennom foredrag i ulike fora. For sin innsats på feltet mat og matkultur har hun fått flere priser, bl.a. Ingrid Espelid Hovigs matkulturpris.
Mer om Aase Strømstad