Svermens år

Terry Hayes, 2024, Innbundet, Bokmål
Peter A. Lorentzen (Oversetter)

MÅNEDENS BOK  

  • En monumental spionthriller satt til konfliktsonen mellom Pakistan, Iran og Afghanistan.
  • Legenden Terry Hayes er ute med sin andre roman, 11 år etter brakdebuten Jeg er Pilegrim, som solgte millioner på verdensbasis og 150,000 her hjemme.
  • «Svært medrivende, elegant skrevet […] absolutt verdt ventetiden», mener The Observer.
479,–
Sendes fra oss i løpet av 1-3 arbeidsdager.

Omtale

Svermens år er den etterlengtede oppfølgeren til Terry Hayes legendariske thriller Jeg er Pilegrim og har de samme enestående kvalitetene.

Kane er en CIA-spion som spesialiserer seg på forbudte og utilgjengelige landområder. Grenser betyr ingenting for Kane. Han vet når han skal stikke av, når han skal gjemme seg – og når han skal skyte. Han har fått tildelt et oppdrag i ingenmannslandet og konfliktsonen mellom Pakistan, Iran og Afghanistan. En mann med viktig informasjon om Vestens sikkerhet skal hjelpes ut. I stedet møter Kane en motstander som ønsker å føre verden til randen av utryddelse. En skremmende, smart, og ondskapsfull mann med blod på hendene og en brennende hevnlyst …

Svermens år er den etterlengtede andreboken til forfatteren av Jeg er Pilegrim. Terry Hayes klarer som få andre å skape en skikkelig pageturner, der spenningen er høy til siste slutt.