Tilståelsen

John Grisham, 2021, Ebok, Bokmål, EPUB
Truls Holst Kopperud (Oversetter)
218,–
Veil. pris249,–Du sparer31,–
Du må være registrert som privatperson for å kjøpe e-bøker. Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.
Last ned utdrag

Omtale

Grisham - over 250 millioner solgte bøker!

"John Grishams trofaste leserskare vil elske denne boken. Med god
grunn. Den er intenst spennende – og den tar opp et viktig tema: dødsstraff."

Tom Egeland, VG

En uskyldig mann er få dager fra henrettelsen. Bare en skyldig mann kan redde ham.
Travis Boyette er en morder. I 1998, i Sloan, en liten by i Øst-Texas, bortførte, voldtok og kvalte han en populær high school-heiajente. Han begravde kroppen slik at den aldri ville bli funnet, så ble han stående og se på mens politiet og aktoratet arresterte Donte Drumm, en lokal fotballstjerne uten noen forbindelse til forbrytelsen. Drumm ble stilt for retten, erklært skyldig og dømt til døden: Skjebnen hans var beseglet.
Ni år senere er Donte Drumm fire dager fra henrettelsen. Over seks hundre kilometer unna, i Kansas, står Travis overfor sin egen dødsdom: en uhelbredelig hjernesvulst som ikke kan opereres og snart vil gjøre slutt på ham. Mens han funderer over sitt elendige liv, bestemmer han seg for å gjøre det rette. Etter mange års taushet er han klar for å tilstå.
Men hvordan kan en skyldig mann klare å overbevise advokater, dommere og politikere at de står på nippet til å henrette en uskyldig mann?