Titanics hemmelighet

Clive Cussler og Jack Du Brul, 2023, Ebok, Bokmål, EPUB
Ola Bjønness Karlsen (Oversetter)
179,–
Du må være registrert som privatperson for å kjøpe e-bøker. Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.
Last ned utdrag

Omtale

Isaac Bell snubler over en hemmelighet som har så stor sprengkraft at den kan avgjøre klodens fremtid


Vår tid
NUMA-sjefen Dirk Pitt utfører en risikofylt redningsoperasjon fra et eldre undersjøisk fartøy utenfor kysten av New York City. Han blir belønnet med et dokument som den legendariske etterforskeren Isaac Bell etterlot seg over et århundre tidligere – et dokument som fører til et nytt forsøk på å løse en historisk gåte.


1911
Isaac Bell er i Colorado for å etterforske en uforklarlig gruveulykke som kostet ni mennesker livet. Det farlige oppdraget leder ham til en enda mer innfløkt sak, der det sjeldne grunnstoffet byzanium står i sentrum. Dette grunnstoffet har usedvanlige egenskaper og en uvurderlig verdi, og det blir klart at det finnes folk som er villige til å gjøre hva som helst for å få kontrollen over det. Men hvor langt er Isaac Bell i stand til å gå for å stoppe dem?

«Cussler-fans vil fryde seg over denne.»
Associated Press

«[Isaac Bell] håndterer den ene katastrofen etter den andre med kløkt, mot, lojalitet, rettskaffenhet – og ikke så rent lite flaks … Moroa begynner i prologen og holder hele veien ut.»
Kirkus Reviews

«Oppslukende … Alle Cusslers lesere vil nødig gå glipp av denne.»
Publishers Weekly

«Fantastisk … Jack Du Brul er et friskt pust og tar serien i en ny retning … En fenomenal bok.»
Suspense Magazine