Tørke

Jane Harper, 2017, Ebok, Bokmål, EPUB
Tore Aurstad (Oversetter)
218,–
Veil. pris249,–Du sparer31,–
Du må være registrert som privatperson for å kjøpe e-bøker. Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.
Last ned utdrag

Omtale

Den verste tørken i manns minne herjer i Australia. I den lille byen Kiewarra har det ikke regnet på to år. Spenningen blant innbyggerne er på bristepunktet, og den blir uutholdelig etter dødsfallene til tre medlemmer av Hadler-familien. Alle tror Luke Hadler, som begikk selvmord etter å drept sin kone og seks år gamle sønn, er skyldig.

Politimann Aaron Falk drar tilbake til byen han er oppvokst i for å delta i begravelsen til Luke, bestevennen fra barndommen. Falk prøver å gjøre besøket så kort som mulig, men han blir ufrivillig trukket inn i etterforskningen. Spørsmål og mistenksomhet spres gjennom byen. For Falk og Luke Hadler delte en hemmelighet, en som Lukes død nå truer med å grave opp. Og idet Falk går dypere inn i drapene, bobler flere og flere hemmeligheter fra fortiden opp til overflaten.

«Du kommer til å føle heten og kjenne smaken av støv i munnen (...) Tørke er en fantastisk krimroman.» Michael Robotham

«En av de mest slående debutene jeg noen gang har lest.» David Baldacci

«Dramatisk debut ... en nervepirrende fortelling om larm og vrede like fascinerende som den er forferdelig.» Publishers Weekly, Starred Review

«Oppsiktsvekkende ... Dette er en "liten by - store hemmeligheter" page-turner med en sjokkerende avslutning ...» Booklist