Vakker papirpynt

Vinterstjerner, iskrystaller og girlandere du lager selv

Jennie Lantz og Cecilia Möller Kirschsteiger, 2023, Innbundet, Bokmål
Kaja Kvernbakken (Oversetter)
200,–
Veil. pris399,–Du sparer199,–
Sendes fra oss i løpet av 1-3 arbeidsdager.

Omtale

I Vakker papirpynt lærer du hvordan du lager lekker papirpynt og dekorasjoner av papir. Her er 30 hobbyprosjekter for den mørke årstiden, fra høstens inntreden, til advent, jul og nyttår – med vakre borddekninger og pynt – og ideer helt frem til lyset kommer tilbake for fullt. Men papirbretting kan gi deg glede året rundt.

Jennie Lantz driver en stor interiør- og hobbykonto, @vitanyanser, på Instagram, og er kjent for sine helt spesielle adventsstjerner. Cecilia Möller Kirchsteiger er fotograf og jobber med interiør og livsstil. I Vakker papirpynt slår forfatterne følge med deg helt frem til ferdiglaget pynt, her får du gode steg for steg-oppskrifter uansett hvilket nivå du befinner deg på. Dette er meditative hobbyprosjekter som ikke koster stort, den største investeringen er tiden din.

Hva med å lage nydelige vinter- og julestjerner, girlandere, høstløv, papirblomster, iskrystaller, snøfnugg og kranser i papir? Noen ideer er enkle å gjennomføre, mens andre krever litt mer tålmodighet. Du kan starte med noe enkelt, for deretter å kaste deg ut i mer utfordrende prosjekter når du har fått litt mer trening. Du velger om du vil bruke helt enkelt hvitt eller farget papir, eller mønstret papir. Variasjonen gir en rekke spennende muligheter.

Rydd plass i kalenderen til en rolig stund der du kan leke deg med papir, som er et fantastisk materiale. Bildene i boken er tatt i inspirerende omgivelser, og i Vakker papirpynt får du også tips til hvordan du kan pynte og style med den dekorative papirpynten du lager. Finn frem papir og begynn å klippe og brette. Vi garanterer at du vil kjenne mestringsfølelse underveis.