VALP

Alt du må vite om ditt nye familiemedlem

Emma M. Garlant, 2021, Innbundet, Bokmål
379,–
Sendes fra oss i løpet av 1-3 arbeidsdager.

Omtale

Tenker du på å skaffe deg valp? Venter du valp? Eller kanskje du allerede har valp? Da er denne boken midt i blinken for deg.

Valpetiden er en veldig spesiell tid i hundens liv. Dette er tiden da vi knytter bånd med valpen, og gjør at hun får tillit til den nye familien sin. Vi må sosialisere henne med både mennesker og dyr, slik at hun kan omgås dem på en harmonisk måte senere. Vi må miljøtrene henne, få henne til å venne seg til å gå tur langs trafikkerte veier og på alle slags underlag, kjøre tog og høre høye lyder. Videre må vi lære valpen til alt fra å få klørne klippet til å være alene hjemme. Ikke minst må vi bruke tid på å lære henne å gjøre fra seg ute og holde tennene unna både hendene og beina våre. Det er også lurt å lære valpen å komme når vi roper, og slippe det hun har i munnen når vi ber henne om det.

Her får du lettlest teori og en mengde praktiske råd – alt for å hjelpe deg gjennom denne intense, morsomme og noen ganger litt slitsomme tiden. Boken er skrevet av den anerkjente atferdsbiologen og hundeeksperten Emma M. Garlant.