Vi møtes på buss 88

Freya Sampson, 2023, Ebok, Bokmål, EPUB
Anne Marie Stamnestrø (Oversetter)
179,–
Du må være registrert som privatperson for å kjøpe e-bøker. Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.
Last ned utdrag

Omtale

FRA FORFATTEREN AV ET STED Å HØRE TIL, FREYA SAMPSON, KOMMER DEN HJERTEVARME OG RØRENDE ROMANEN VI MØTES PÅ BUSS 88.

BLE DU RØRT OG VARM OM HJERTET AV TV-SERIEN OM DEMENSKORET, ER DETTE BOKEN FOR DEG!

Da Libby Nicholls kommer til London, knust og alene, er den første personen hun møter på bussen den eldre mannen Frank. Han forteller at han møtte en ung kvinne på buss 88 tilbake i 1962, og hun hadde like vakkert, rødt hår som Libby. De hadde avtalt å treffes neste dag den gangen i 1962, men Frank mistet bussbilletten med telefonnummeret hennes, og siden da har han kjørt den samme bussen for å forsøke å finne henne igjen, men uten hell.

Libby blir inspirert av Franks historie, og ved hjelp av en usannsynlig partner, setter hun opp plakater langs bussruten og etterlyser kvinnen med det røde håret fra 1962. Samtidig begynner Libby å åpne hjertet for nye vennskap og en spirende romanse. Men Franks demens utvikler seg raskt, og sjansene for at de skal klare å spore opp kvinnen fra buss 88 blir stadig mindre. Mer enn noe annet vil Libby at Frank skal få møte sin tapte kjærlighet en gang til. Men jakten deres viser også hvor viktig det er å omfavne ens egne sjanser for lykke – før det er for sent.