Gi barn og ungdom mental styrke

Med enkle teknikker som riktig fokus og mental trening kan du hjelpe barnet ditt til å mestre nye utfordringer og bli mentalt sterkere. 

Christine Otterstad arbeider for at psykisk helse skal bli et eget skolefag, for det hjelper ikke å være god i matte hvis man ikke takler livet og hverdagen.

 

Å mestre livet

Christine Otterstads datter Maria var et engstelig barn. Hun sov dårlig og var redd for alle unntatt den nærmeste familien. Hun klarte ikke å være på lekeplasser eller å gå i bursdager. Christine videreutdannet seg til coach for å hjelpe datteren, og ved å bruke mental trening klarte de å snu situasjonen. Maria ble tillitsfull og fikk tilbake troen på seg selv.

Å mestre livet er en bok om å gi barn og ungdom mental styrke. Christine viser oss at mental trening, riktig fokus og enkle teknikker kan få det mest nervøse barn til å mestre nye, skumle utfordringer.

Christine Otterstad

Christine Otterstad er mental trener, skribent, blogger og foredragsholder. Christine har bakgrunn fra idrett, psykologi- og helsefag og har jobbet med trening, helse og motivasjon i 15 år.

Christine Otterstad arbeider for at psykisk helse skal bli et eget skolefag, for det hjelper ikke å være god i matte hvis man ikke takler livet og hverdagen. Mental trening, riktig fokus og enkle teknikker kan gjøre hverdagen lettere og bedre den psykiske helsen.

Å mestre livet

Å mestre livet

Mental trening for barn og ungdomChristine Otterstad

En bok om mental trening for barn og ungdom! Med enkle teknikker som riktig fokus og mental trening kan du hjelpe barnet ditt til å mestre nye utfordringer og bli mentalt sterkere.


Christine Otterstads datter Maria var et engstelig barn. Hun sov dårlig og var redd for alle unntatt den nærmeste familien. Hun klarte ikke å være på lekeplasser eller å gå i bursdager. Da hun begynte i første klasse måtte moren Christine sitte i klasserommet for at hun skulle klare å være på skolen. Christine videreutdannet seg til coach for å hjelpe datteren, og ved å bruke mental trening klarte de å snu situasjonen. Maria ble tillitsfull og fikk tilbake troen på seg selv.


Boka er tidligere utgitt i innbundet utgave under tittelen "Historien om Maria".

Les mer
Å mestre livetMental trening for barn og ungdomChristine Otterstad
249,–