Kart over hele Norge

Vi har spesialisert oss på kart, og vi utgir norske kvalitetskart, bilatlas og fjellkart. Med våre kart finner du veien. 

 

Et godt kart gir deg storslåtte opplevelser!

 

 

 

Med Cappelen Damms fjellkart finner du veien i de mest populære fjellområder i Norge. Husk det er ikke mobildekning i hele den norske fjellheimen.

Hvordan velge riktig kart?

Vi har spesialisert oss på kart, og vi utgir norske kvalitetskart, bilatlas og fjellkart.

Cappelen Damms kart

  • Fjellkart
  • Markakart
  • Bil- og turistkart
  • Bykart
  • Veggkart

Oversiktskart

Du trenger et oversiktskart til planlegging av lengre turer i Norge og Skadinavia, du ønsker lettlest informasjon om hovedveinett, jernbaner, flyplasser, veinummer, store avstander og vinterstengte veier. Med utenlandsk tegnforklaring.

Velg Norge mini, målestokk 1:2 mill. Markedets eneste sammenehgende veikart over Norge. Lettleste symboler og tydelige terrenggjengivelse med fylkesgrenser. Hovedneinett i Sverige og Finland. Register på forsiden.

Detaljerte Norgeskart

Du trenger et detaljer kart til planlegging og gjennomføring av bilturer i Norge. Viser enkelte overnattingsmuligheter utenom tettsteder. Oppdatert på endringer i veinummer, ferger, vinterstengte veier og nye veistrekninger. Med utenlandsk tegnforklaring.

Velg Hele Norge, målestokk 1:1 mil. Klassikeren som viser Nord- og Sør-Norge ved siden av hverandre og med et register på 8000 navn på baksiden. Kartet får du i tre varianter:

Detaljerte regionskart

Du skal på dagsturer i en utvalgt region og trenger et detaljert kart. Du vil ha opplysninger om ulike opplevelsemuligheter, skoler, postkonterer og serverdigheter. 

Vi har kart over hele Norge: Cappelen Damms bil- og turiskart

Bilatlas

Du foretrekker et format som er hendig i bilen.

Velg Bilatlas Norge som er spiralbundet og kommer i lite og stort format.

Kart for fotturer

Du skal gå fottur i et av Norges fjell- eller markaområder og trenger et kar tsom egner seg både til planlegging på forhånd og gjennomføring av turen

Velg Cappelen Damms fjell- og markakart, målestokk 1:100 000. en serie som dekker de mest sentrale fjellområdene i Sør-Norge:

Bestselger!

MC - kart Norge 2019 / MC - map Norway 2019

Planleggingskart for motorsykkelferierNorges eneste veikart for motorsyklister.... Les mer
MC - kart Norge 2019 / MC - map Norway 2019

Bestselger!

MC - kart Norge 2019 / MC - map Norway 2019Planleggingskart for motorsykkelferier
262,–
Veil. pris299,–Du sparer37,–

Norges skjulte perler

Per Roger Lauritzen og Reidar Stangenes

Natur-, kultur- og turopplevelser over hele landet!

Det fantastisk, lange og varierte landet vårt har mange muligheter for turer, men mange av dem er godt skjult. I denne boken presenterer forfatterne turmål som ikke er så vanlige, altså våre skjulte perler. Boka handler om turer med bil, til fots, på sykkel og i kajakk og er fordelt på alle landets 11 fylker. Her er tips til turer som kan gjøre norgesferien din enda mer interessant!

... Les mer
Norges skjulte perler
Norges skjulte perlerPer Roger Lauritzen og Reidar Stangenes
350,–
Veil. pris399,–Du sparer49,–

Cappelen Damms fjellkart

Med Cappelen Damms fjellkart finner du veien i de mest populære fjellområder i Norge. 

Det er ikke mobildekning i hele den norske fjellheimen, derfor foretrekker flere kart og kompass. Et papirkart gir deg også en god oversikt over et større område raskt. Cappelen Damms fjellkart dekker populære fjellområder i Norge. Her finner du både skiløyper og stier, med gangtid mellom hyttene. Fjellkartene er trykket på papir som tåler vær og vind. Cappelen Damms fjellkart har målestokk 1: 100 000 (1cm =1km). Høydekurver og vannsystem fra Kartverket, Hytte- og stiopplysninger fra DNT. Tettere rutenett som sikrer innplotting av GPS-posisjoner. 

Med våre kart finner du veien over alt i Norge. 

Norges beste turbøker

Vis alle