Spar penger på de uviktige tingene med Marie Olaussen

Marie Olaussen, forfatter av «Hvordan bli rik på et år» og Trygve Hegnars nemesis, er endelig tilbake – denne gangen med tidenes sparetipsbok: «Jakten på tusenlappene». I kjent stil setter Marie Olaussen økonomi og smart pengestyring på agendaen – uten å pakke inn tematikken i fremmedord, uforståelige uttrykk og grafer du må ha tatt BI-utdannelse for å forstå. Her får du tipsene og inspirasjonen du trenger til din hverdag og din lommebok, fra en forfatter som selv har kjent på kroppen hvordan det er å være fullstendig blakk.

Hør Boktips’ podkast i din foretrukne strømmetjeneste:

Marie Olaussen

Marie Olaussen jobber til daglig som samfunnsredaktør i Tønsbergs Blad, der hun også har ansvar for podcast og diverse journalistiske prosjekter, som temamagasiner og live events. Hun begynte i TB i 2006, og har siden da jobbet som nyhetsleder, kulturredaktør og nyhetsjournalist. Du kan følge Marie på hennes instagramkonto Hvordan bli rik.

Les mer
Foto: lina hindrum

Jakten på tusenlappene

Mine aller beste sparetipsMarie Olaussen

Marie Olaussen, forfatter av Hvordan bli rik på et år og Trygve Hegnars nemesis, er endelig tilbake – denne gangen med tidenes sparetipsbok: Jakten på tusenlappene – mine beste sparetips.I kjent stil setter Marie Olaussen økonomi og smart pengestyring på agendaen – uten å pakke inn tematikken i fremmedord, uforståelige uttrykk og grafer du må ha tatt BI-utdannelse for å forstå. Her får du tipsene og inspirasjonen du trenger til din hverdag og din lommebok, fra en forfatter som selv har kjent på kroppen hvordan det er å være fullstendig blakk.


Jakten på tusenlappene er boka for alle oss som egentlig bare har lyst til å leve det gode liv, men som har innsett at det lønner seg å ha litt penger på konto. I Jakten på tusenlappene får du tips til hvordan du kan kutte utgiftene, øke inntektene og spare penger på de uviktige tingene – slik at du kan få mer penger til det du faktisk har lyst til å bruke pengene dine på.


Jakten på tusenlappene er proppfull av overraskende, morsomme og supernyttige sparetips, og forfatteren ser med lupe på alle hverdagens pengesluk, fra mat, klær og skjønnhetsprodukter til bolig, bil og hage. Og mye mer! I tillegg får du smarte investeringsråd og praktiske tips til hvordan du får tusenlappene du har spart til å formere seg – og ikke minst lærer du hvordan du får de nye, gode pengevanene dine til å vare.


I Jakten på tusenlappene deler Marie Olaussen som, ifølge seg selv, kunne deltatt i «VM i sparetips», raust av egne erfaringer og gir deg alle sine beste spareråd.


Du vil garantert spare penger på å ha lest denne boka!

Les mer
Jakten på tusenlappene
Jakten på tusenlappeneMine aller beste sparetipsMarie Olaussen
349,–