Hallgeir Opedal

Hallgeir Opedal - en prisbelønt journalist og en av landets mest erfarne og kjente portrettører, blant annet kjent fra Dagbladet Magasinet. I BokPod intervjuer han noen av Norges mest interessante forfattere.

Hallgeir Opedal ble født i 1965 på Kongsberg, og har vokst opp i Odda. Han begynte som journalist i Hardanger Folkeblad i 1986, og har siden arbeidet i Haugesunds Avis, VG, Dagbladet og i NRK. Opedal har fått ry som portrettjournalist, og holder foredrag i denne sjangeren.

De siste årene har han vært tilknyttet produksjonsselskapet Monkberry.

I BokPod presenterer Norges mest interessante forfattere,  Podcasten ble lansert i 2015, og sendingene gikk rett til topps på iTunes liste for podcaster. 

BokPod

BokPod

Portrettintervjuer med søylene i norsk litteraturHallgeir OpedalBokPod bygger på den svært populære podkasten med samme navn. Dette er en unik samling med 16 intervjuer - tidløse møter med Norges viktigste forfattere. Her forteller de om skriving, arbeidsmetoder, rutiner, i det hele tatt – tanker omkring det å være forfatter, men like viktig - hvorfor nettopp de ble forfattere. Les mer
BokPodPortrettintervjuer med søylene i norsk litteraturHallgeir Opedal
399,–

Hallgeir Opedal

Hallgeir Opedal (f.1965) er en prisbelønt journalist og en av landets mest erfarne og kjente portrettører, blant annet kjent fra Dagbladet Magasinet. I 2015 portretterte han Norges viktigste forfattere i podkasten BokPod, og 16 av disse intervjuene ble til boken BokPod i 2016.

Les mer
Cappelen Damm