Påskekrimspesial 2023 Sharon Bolten og Faber & Pedersen

Her møter du tre av Krimfestivalens internasjonale stjerner. Danske Faber & Pedersen står bak flere bejublete TV-serier og bøker, og Sharon Bolton har blitt en av Storbritannias mest hyllete krimforfattere.

Opptaket er gjort på Krimfestivalen 2023, 10. mars i Cappelen Damm-huset.

Hør Boktips’ podkast i din foretrukne strømmetjeneste:

Sharon Bolton

Sharon Bolton (f. 1960) har raskt blitt en av Storbritannias mest hyllede krimforfattere. Hun har blitt nominert til en rekke priser, blant annet ITW Thriller Award og Barry Award, og vunnet The Gold Dagger og Mary Higgins Clark Award.

Les mer
John Coutts

Begravet

Sharon Bolton

Politibetjent Florence Lovelady vender tilbake til Sabden for å innfri et løfte hun har gitt den døende seriemorderen Larry Glassbrook. Fire barneskjeletter har blitt avdekket nær et barnehjem, og Larry insisterer på at dette ikke er gamle levninger.


Frigjort av nyheten om faren Larrys død, er Cassie Glassbrook nå fri til å besøke hjembyen sin for å vinne tilbake barndomskjæresten. Ingenting skal forhindre henne fra å få ham tilbake.


Når de to kvinnene vender tilbake til byen som nesten tok livet av dem for tretti år siden, avdekkes lenge begravde hemmeligheter som kan ødelegge dem alle.

Les mer
Begravet
BegravetSharon Bolton
439,–