Boktips
Boktips med Alexander Fallo, Ida Fjeldbraaten og Hilde Louise Asbjørnsen

Dagens episode ble tatt opp på Boktips LIVE, og byr på intervjuer med de skjønnlitterære debutantene Alexander Fallo og Ida Fjeldbraaten. Du får også en minikonsert med Hilde Louise Asbjørnsen!

Hør Boktips’ podkast i din foretrukne strømmetjeneste:

Alexander Fallo

Alexander Fallo (f. 1984) debuterte med den bestselgende diktsamlingen du fucker med hjertet mitt nå i 2020. Han har publisert dikt på Instagram i en årrekke til over 20.000 følgere. Fallo har bakgrunn fra Forfatterstudiet i Tromsø og Westerdals School of Communication. Han har tidligere skrevet leilighetsdikt for organisasjoner som Plan Norge, Røde Kors og Kreftforening, samt hatt flere samarbeid med motehuset Holzweiler. Fallo har også jobbet som låtskriver for Chris Holsten, vært med på Fredrik Høyer og Benik Baksaas' album Til Alt Ute, og diktene hans har også blitt tolket av musikere som blant andre No.4 i låta "Under deg".

Les mer
Foto: © Anna-Julia Granberg/Blunderbuss

håper det var verdt det

Alexander Fallo

Cabin crew arm doors, cross check and report. Alexander Fallos andre diktsamling er en historie om sex, savn og svik, men også om den intense greia som kanskje kan være kjærlighet.


Hvordan kan man vite om den reisen man er på egentlig bare er en flukt?

Les mer

Ida Fjeldbraaten

IDA FJELDBRAATEN (født 1984 i Fredrikstad) jobber som tekstforfatter og driver miniforlaget Teori & praksis. Fjeldbraaten debuterte i 2020 med den kritikerroste romanen Jerv. For denne ble hun nominert til P2- lytternes romanpris. Boken ble også oversatt til tysk. De andres liv er hennes andre roman.

Les mer
Foto: Anna-Julia Granberg/Blunderbuss

Jerv

Ida Fjeldbraaten

Jerv er en roman om dyret i mennesket, og mennesket i dyret. Romanen utforsker dyreparken som overskuddsfenomen. Hva skjer på et sånt sted når samfunnet utenfor bryter sammen? Jerv er en brutal, sår og drivende fortelling om kroppsvæsker, kjefter, tenner, gjørme og bitt, om natur og kultur. Og om kreftene som bor i oss alle - men som kanskje ikke burde stagges.Se intervju med Ida Fjeldbraaten på Boktips 


Les mer
Jerv
JervIda Fjeldbraaten
379,–