Bokpod
Podkast med Vetle Lid Larssen

I denne BokPoden forteller Vetle Lid Larssen om å skrive, om forholdet til far og Italia, om da han og Jonas Gahr Støre spilte sammen i radioteateret, om da Knut Gørvell utropte ham til den nye Hamsun, og om da han ble dimittert fra Forsvaret fordi han hadde så lav IQ.

Om BokPod

BokPod presenterer Norges mest interessante forfattere. Ta med deg dine favorittforfattere – når som helst, hvor som helst. Intervjuer er Hallgeir Opedal, prisbelønt portrettør kjent fra Dagbladet Magasinet

Bokpod er sponset av Cappelen Damm og Storytel med støtte av Fritt ord.  Produsent Monkberry.

Vetle Lid Larssen

Vetle Lid Larssen startet sin yrkeskarriere som teateranmelder i Morgenbladet, og skrev deretter portrettintervjuer i Aftenposten og Dagbladet.

Han debuterte som forfatter i 1989 med portrettsamlingen Mannfolk. Året etter kom hans første roman, 2, et oppgjør med 68-generasjonen som var mer opptatt av å redde verden enn barna sine. Han har siden skrevet flere romaner. 

Les mer
Foto: Siv-Elin Nærø
Mail: sivnaero@broadpark.no

1001 natt

Den utrolige historien om to norske slaver i AlgerVetle Lid LarssenDette er historien om trønderen Niels Moss og bergenseren Christian Børs som seilte ut fra Norge i 1769, og endte opp på slavemarkedet i Alger. Niels Moss blir kastet i de beryktede slavefengslene, mens Christian Børs blir den muslimske herskerens personlige kaffeskjenker. Hvilken skjebne ventet nordmennene? Les mer
1001 natt
1001 nattDen utrolige historien om to norske slaver i AlgerVetle Lid Larssen
229,–

BokPod

Portrettintervjuer med søylene i norsk litteraturHallgeir Opedal

BokPod bygger på den svært populære podkasten med samme navn. Dette er en unik samling med 18 intervjuer - tidløse møter med Norges viktigste forfattere. Her forteller de om skriving, arbeidsmetoder, rutiner, i det hele tatt – tanker omkring det å være forfatter, men like viktig - hvorfor nettopp de ble forfattere.


Intervjuer er Hallgeir Opedal - en prisbelønt journalist og en av landets mest erfarne og kjente portrettører, blant annet kjent fra Dagbladet Magasinet. Han har bearbeidet intervjuene og fylt på med materiale som ikke ble publisert i podkasten.


Intervjuer med Roy Jacobsen, Dag Solstad, Vigdis Hjorth, Ingvar Ambjørnsen, Frode Grytten, Tomas Espedal, Karin Fossum, Herbjørg Wassmo, Kim Leine, Kolbein Falkeid, Tom Egeland, Ketil Bjørnstad, Beate Grimsrud, Lars Saabye Christensen, Jon Michelet, Tove Nilsen, Vetle Lid Larssen og Jo Nesbø.

Les mer
BokPod
BokPodPortrettintervjuer med søylene i norsk litteraturHallgeir Opedal
399,–