Kirsti Kristoffersen - Kjendisgossip, kjendiskjæreste og kjendiscrush

Kirsti Kristoffersen har bakgrunn som journalist og redaktør i tenåringsmagasinet Julia. De siste årene har hun jobbet i managementet til Marcus&Martinus og flere av Norges største tenåringsforbilder. Nå er hun publisist og manager i Gyldendal. I vår og høst har hun utgitt trilogien Kjendiskjæreste.

Kjendiscrush

Kirsti Kristoffersen

«Kjendiscrush er feelgood-ferielektyre for ungdom», skriver anmelder Maren Dahl Keller på Periskop.no.


Hva om den du er forelska i plutselig blir den mest kjente personen i hele landet? Karoline møter Mathias på en avsidesliggende campingplass i sommerferien. Alt er helt perfekt, bortsett fra at det er noe ved Mathias som er litt rart. Hva er det han skjuler? Det er duket for kjærlighet, dramatikk og et sjokk.


Forfatter Kirsti Kristoffersen har lang erfaring fra management og musikkbransje, og vet mye om fankultur. Nå har hun skrevet feelgoodbok for ungdom om Karoline som blir forelska i en superstjerne.

Les mer
Kjendiscrush
KjendiscrushKirsti Kristoffersen
245,–
Veil. pris279,–Du sparer34,–

Kjendisgossip

Kirsti Kristoffersen

Kjæresten til Karoline er i ferd med å bli landets største popstjerne, og hun henger på som best hun kan. Men det er ikke så lett å forholde seg til alt rundt det nye livet til Mathias, spesielt ikke når fansen hans helst skulle ønske at han var singel og at hun ikke fantes.

Karoline både leser og hører så mye rart. Hun tror hun vet at det bare er sladder, men hun klarer likevel ikke å stoppe å tenke: Er Mathias fortsatt til å stole på, eller har livet som superkjendis gått til hodet på ham?

Les mer
Kjendisgossip
KjendisgossipKirsti Kristoffersen
245,–
Veil. pris279,–Du sparer34,–

Kjendiskjæreste

Kirsti Kristoffersen

Over natta blir Mathias, Karolines sommerkjæreste, superkjendis i hele Norden. Han blir en som alle har en mening om, og helt umulig å få tak i. Når noen private bilder lekker ut må Karoline forholde seg til en helt ny hverdag bestående av pågående fans, presse, managere, TV-sendinger og oppmerksomhet hun ikke har bedt om. Går det egentlig an å være sammen med en superstjerne?


Andre bok i trilogien Kjendiskjæreste!


Forfatter Kirsti Kristoffersen har lang erfaring fra management og musikkbransje. Hun er antagelig den i landet som vet mest om fankultur.

Les mer
Kjendiskjæreste
KjendiskjæresteKirsti Kristoffersen
245,–
Veil. pris279,–Du sparer34,–