Boktips Live
Penelope Lea: I fronten som ung aktivist

– Alt henger sammen med alt. Klimaskrisen er ikke bare et spørsmål om miljø, understreker Penelope Lea. Se intervjuet fra Boktips LIVE der hun forteller om hvordan det er å stå i front i kampen for klimaet.

I hverandres verden

I hverandres verden

11 samtaler om klima, natur, aktivisme, politikk og menneskerettigheterPenelope Lea

Penelope Lea er en ung og sterk stemme i klimadebatten både i Norge og internasjonalt. Hun har sittet i styret for Miljøagentene, ledet Barnas Klimapanel, holdt en rekke appeller og er nå valgt som UNICEF-ambassadør – i en alder av 17. Gjennom sitt arbeid har Penelope truffet mennesker med ulike innfallsvinkler til hva vi kan gjøre for klimasaken, og boken er en samling av disse møtene. Intervjuene gir en bred forståelse av klimasaken, sammen med en gjennomgående, personlig fortelling fra Penelopes arbeid som klimaaktivist.


Om I hverandres verden sier Penelope følgende:


«Menneskene jeg møter i arbeid mitt får meg til å se verden og meg selv på nye måter. Denne boken er en samling av samtaler jeg ikke vil glemmeKristian Hammerstad har laget illustrerte portretter av alle intervjuobjektene.


Dette er boken for den samfunnsengasjerte 12 – 18 åringen.

Les mer
I hverandres verden11 samtaler om klima, natur, aktivisme, politikk og menneskerettigheterPenelope Lea
288,–
Veil. pris329,–Du sparer41,–

Penelope Lea

Penelope Lea (f. 2005) fra Kjelsås i Oslo er en ung og sterk stemme i klimadebatten både i Norge og internasjonalt. Hun har sittet i styret for Miljøagentene, ledet Barnas Klimapanel, holdt en rekke appeller og er nå valgt som UNICEF-ambassadør – i en alder av 17.

Les mer
Foto: Lars-Ingar Bragvin Andresen