Ronny Brede Aase og Tuva Fellman om å få barn: – Skummelt, kaotisk og utrolig nydelig

Det folkekjære paret Tuva Fellman og Ronny Brede Aase er kjent fra både radio og tv, de forteller om hvilken stor omveltning i livet det er å bli foreldre. Nå har de skrevet en småbarnsbok sammen.

Den vesle dachsen

Tuva Fellman og Ronny Brede Aase

Sjarmerende småbarnsbok fra Tuva Fellman og Ronny Brede Aase!


Mammadachsen og Pappadachsen har akkurat fått sin første valp. Men det er så mye mamma og pappa ikke vet og lurer på med en helt ny babydachs i hus. Er den vesle dachsen for kald? Er den sulten? Er den trøtt? Mamma og pappa har aldri hatt en liten valp før og det er lenge siden de var små dachser selv. Hvordan skal dette gå?


Det folkekjære radarparet Tuva Fellman og Ronny Brede Aase er kjent fra både radio og tv og har vært åpne om hvilken stor omveltning i livet det er å bli foreldre. Denne boka passer for alle småbarnsforeldre og inviterer til mange koselige lesestunder på fanget.

Les mer
Den vesle dachsen
Den vesle dachsenTuva Fellman og Ronny Brede Aase
218,–
Veil. pris249,–Du sparer31,–

Tuva Fellman

Tuva Fellman (f. 1987) er kjent som programleder i både radio og TV, bl.a. for Juntafil og Love IRL. Hun har også laget podcasten "I karantene" med sin mann, Ronny Brede Aase. Sammen har de også skrevet barnebokserien Den vesle dachsen, perfekt for barn mellom 0 og 3 år.

Les mer
foto: Lina Hindrum

Ronny Brede Aase

Ronny Brede Aase (f. 1986) er en av Norges best likte radiostemmer, kjent fra bl.a. P3morgen på Nrk. Han har også laget podcasten "I karantene" med sin kone Tuva Fellman. Sammen har de også skrevet barnebokserien "Den vesle dachsen", perfekt for barn mellom 0 og 3 år.

Les mer
foto: Lina Hindrum