Hva Klovner i Kamp-Aslak forteller fulle gutter som later som de ikke vil snakke om panikkangst

Omtale

Aslak Hartberg, rapper i Klovner i kamp, har skrevet en bok om angst, spesielt rettet mot menn,  "en selvhjelpsbok for de som ikke liker selvhjelpsbøker".

Hva jeg forteller fulle gutter som kommer bort og later som de ikke vil snakke om panikkangst

Aslak Hartberg

Usedvanlig velskrevet. Boka kan anbefales både til behandlere, de som lider av panikkangst, eller kjenner noen som gjør det. Alt i alt en gripende, engasjerende, kunnskapsrik og morsom bok. Lars Dehli, psykolog


Aslak Hartberg, rapper i Klovner i kamp, har skrevet en bok om angst, spesielt rettet mot menn. Konsekvensene av angst er ofte dårligere livskvalitet, at folk holder seg hjemme og i verste fall faller utenfor arbeidslivet. Heldigvis er panikkangst fullt mulig å bli kvitt. Forfatteren omtaler boken som "en selvhjelpsbok for de som ikke liker selvhjelpsbøker".


Dette er den personlige historien til Hartberg, om hvordan panikkangsten tok kvelertak på livet hans. Det er ikke en provoserende positiv selvhjelpsbok med fasiter og ekspertoppskrifter, men en brutalt ærlig fortelling fra mann til mann om hvordan han fant roen og ble kvitt angsten. Ved bruk av kognitiv terapi forklarer han hva som er årsakene til frykten, hvorfor og hvordan den oppstår, og hvordan man kan stoppe den. Dette er en personlig historie med et litterært og fengslende språk, som også viser deg veien ut av angsten, gjennom teori og kognitive og fysiske øvelser.


Enorm viktig for enormt mange. I et slående klart språk! Lena Lindgren

Les mer

Aslak Hartberg

Aslak Hartberg er rapper i Klovner i Kamp, komponist og musiker. Han har hovedfag i jazzmusikk ved Norges Musikkhøgskole. Han debuterte som forfatter i 2009 med boken Fuck you eller penga tilbake.

Les mer
Foto: Anton Soggiu