Intervju med Marco Elsafadi - Foreldrekraft

Vær hjertelig til stede i latter, lek, trøst og samtaler. Da gir du barnet ditt den største gaven av alle: økt selvfølelse, trygghet og tilknytning. Det er dette som er foreldrekraft.

I Foreldrekraft gir Marco Elsafadi deg smarte og konkrete verktøy for å få et nærere forhold til barnet ditt.

Foreldrekraft

Foreldrekraft

Metoden som styrker relasjonen til barnet dittMarco Elsafadi

Vær hjertelig til stede i latter, lek, trøst og samtaler. Da gir du barnet ditt den største gaven av alle: økt selvfølelse, trygghet og tilknytning. Det er dette som er foreldrekraft.

I Foreldrekraft gir Marco Elsafadi deg smarte og konkrete verktøy for å få et nærere forhold til barnet ditt. Du får tydelige råd for hvordan du kan skape den gode samtalen, og tips til hva du bør si og hvordan du kan hjelpe i ulike situasjoner. Foreldrekraft handler om å møte barnets følelser på en god måte. Ved at du gjenkjenner og unngår foreldrefellene, og bygger tillit gjennom trygg dialog, vil barnet ditt føle seg elsket og verdifullt, og komme til deg når det virkelig gjelder.


I tillegg til eksempler fra Marcos eget liv får du en rekke sterke historier om familier og unge han har hjulpet.


Marco Elsafadis reflekterte, lune og varme formidlerstil engasjerer og berører. Hans store mål er å hjelpe deg til å bli en roligere,tryggere og mer harmonisk forelder, der konstruktive reaksjoner blir en del av refleksen din. Ved å følge hans metode vil du kunne styrke relasjonen mellom deg og barnet ditt – her og nå, men også senere i livet.


«Denne boken er mitt bidrag til å hjelpe deg med å styrke dialogen med barnet ditt, enten det er ditt biologiske barn, adoptivbarn, fosterbarn eller barnet du er blitt knyttet til på andre måter. Hvert eneste minutt, der du viser interesse og nærhet i samspillet dere imellom, styrkes relasjonen. Sett av tid mens du kan, det er en viktig og god investering for fremtiden.»
Anbefalinger:


«Marco har latt meg tyvtitte i sin nye bok om foreldrekraft. Her får du hverken kompass i hånden eller kart rundt halsen, men plenty av sterke eksempler og gode råd. Du finner barske utforkjøringer og noen krevende motbakker, men lyset er på hele veien – han har ikke spart på strømmen. Boken er en skikkelig lysløype. Gå den selv!»

Magne Raundalen, pensjonert barnepsykolog og en av Norges mest kjente fagpersoner innen krisepedagogikk (barn og ungdom i krise)


«Jeg ble både irritert, glad, skamfull og lattermild av å lese denne boken, vel vitende om at jeg heldigvis og dessverre har gjort mange feil – og mye riktig – som pappa. Jeg skulle ønske jeg hadde Foreldrekraft da jeg fikk barn for første gang.»

Geir Aker, «Fenriken», foredragsholder og forfatter


«Hele boken er en leksjon i det å være menneske i relasjon med andre. Av og til er det vond lesning, men denne innsikten kan føre til gull. Takk for fantastiske verktøy for meg som mamma.»

Anja Hammerseng-Edin, mental trener og tidligere håndballspiller

Les mer
ForeldrekraftMetoden som styrker relasjonen til barnet dittMarco Elsafadi
399,–

Marco Elsafadi

Marco Elsafadi (f. 1976) er en av landets mest etterspurte og populære foredragsholdere. Han er palestinsk flyktning, og kom med familien sin fra Berlin i Tyskland til Kragerø i 1987. I 2002 stiftet han organisasjonen New Page, som var en viktig støttespiller for barnevernet i Oslo, Bergen og Stavanger. I dag leder han den ideelle stiftelsen UNIFY og holder i tillegg kurs for foreldre.

Marco, som har gitt seg selv tittelen «relasjonshøvding», er opptatt av kraften som oppstår i relasjonen mellom mennesker. Han spilte på det norske landslaget i basketball i 12 år, ble kåret til «Årets forbilde» på Idrettsgallaen i 2006 og vant Mesternes Mester i 2014. I tillegg har han mottatt flere priser for sitt sterke engasjement for barn og unge.

Les mer
Janne Rugland