Anne Dreyer
Last ned bildet© Foto: Anne Dreyer

Anne Dreyer

Anne Dreyer er utdannet sykepleier og har hovedfag i sykepleievitenskap med hovedoppgaven: Familien i intensivavdelingen - Opplevelser knyttet til det å være pårørende til respiratorpasienten som er under lindrende og sederende behandling (Universitetet i Oslo 2003). Hun er ph.d. med avhendlingen: End of life decision making in nursing homes. A qualitative study (Universitetet i Oslo, Senter for medisinsk etikk (SME), 2012).
Dreyer har rundt 15 års klinisk erfaring fra barneavdeling, sykehjem og helsestasjonsarbeid i Nepal. Gjennom 20 år arbeidet hun med undervisning og veiledning i praksis ved bachelorgradsutdanning i sykepleie, samt som fagkoordinator, kullansvarlig og studieleder.
I dag er Dreyer ansatt som studieleder ved Høgskolen i Oslo og Akershus (HiOA), Institutt for sykepleie og helsefremmende arbeid. Hun har ansvar for bachelorutdanning innen prehospitalt- og paramedic-arbeid samt videreutdanningene og mastergradene innen anestesi-, barne-, intensiv-, operasjon-, kardiologi- og kreftsykepleie.

Titler i salg

Kategori

Format

Språk

 • Fenomener i intensivsykepleie av Sven-Tore Dreyer Fredriksen og Kristin Halvorsen (Heftet)

  Fenomener i intensivsykepleie

  Sven-Tore Dreyer Fredriksen og Kristin Halvorsen
  Bokmål2017Heftet
  559,–
  Sendes fra oss i løpet av 1-3 arbeidsdager.