
Michelle Zhao
Michelle Zhao (f. 1984) er fra den kinesiske provisen Yunnan. Med konseptet No sweet sour, som består av blogg, Instagram-profil, kurs og catering har hun ønsket å la nordmenn bli bedre kjent med alle smakene av Kina. Zhao har bodd i Bergen siden 2012, hvor hun i dag driver restauranten Banzha.
Lenker
Anmeldelser
«Dette er en skikkelig smaksbombe av en «reisekokebok» som flommer over av gode smaker, kulinarisk historie og forståelige oppskrifter.»
«(...) resultatet er en fargerik kokebok og suveren guide til autentiske retter som kan gjenskapes på ethvert norsk kjøkken.»
Runar Larsen, Vagabond Reiselyst (utgave 3 2024) om Hjemmelaget kinesisk«Hjemmelaget kinesisk» er en bok du ikke visste du hadde bruk for, før du hadde lest den.
«Kinesisk festfyrverkeri fra kjøkkenet»
Jan Nyberg, Bergens Tidende om Hjemmelaget kinesiskDu finner ikke en kokebok med lettere, bedre og mer autentiske retter enn denne – jeg har smakt dem alle!
Christopher Haatuft, kokk og restauranteier, . om Hjemmelaget kinesisk