101 ting å gjøre før du blir voksen

- Mikkels guide til et litt morsommere liv

Nils Petter Mørland og Mikkel Niva, 2024, Innbundet, Bokmål
Fredrik Edén (Illustratør)

MÅNEDENS BOK - Mai

  • Vær diktator! Snakk på rim! Lev en hel dag baklengs! Dra på ferie hjemme! Dette er håndboka for en morsom barndom.
  • Mikkel Niva og Nils Petter Mørland tar for seg alt det morsomme, helsprøe, spennende, koselige og magiske en barndom kan romme, som voksne kanskje vanligvis ikke driver med.
  • Inspirerer barn til å holde på de aspektene av barndommen som er helt unike og som tross alt gjør oss til bedre og kulere voksne senere i livet.
349,–
Sendes fra oss i løpet av 1-3 arbeidsdager.

Omtale

Håndbok for en morsom barndom!

Det er mye rart man må lære seg før man blir voksen. Å lese, å skrive, å regne, å rekke opp hånda, å pusse tennene, å si "ja takk" og "ellers takk" og "hvordan går det?". Men absolutt ingenting av dette lærer du i 101 ting å gjøre før du blir voksen.

I denne boka tar Mikkel Niva og Nils Petter Mørland derimot for seg alt det morsomme, helsprøe, spennende, koselige og magiske en barndom kan romme, som voksne kanskje vanligvis ikke driver med.

Med tips som: Vær diktator! Snakk på rim! Lev en hel dag baklengs! Dra på ferie hjemme! veileder Mikkel leseren gjennom et fantasifullt univers bestående av korte tekster og fargerike illustrasjoner, fulle av overskudd, humor og lekenhet. Boka har som mål å inspirere barn til å holde på de aspektene av barndommen som er helt unike og som tross alt gjør oss til bedre og kulere voksne senere i livet.

Mikkel Niva er skuespiller, improvisatør, manusforfatter og programleder, og med seg på laget har han improskuespiller og teatersportguru Nils Petter Mørland. Sammen med Fredrik Edén har de skapt en utrolig gøyal og kul gjennomillustrert bok, perfekt for lesere mellom 6 og 12 år.