8 regler for kjærligheten

Hvordan finne den, ta vare på den og gi slipp

Jay Shetty, 2024, Heftet, Bokmål
Haakon Larsen (Oversetter)
229,–
Sendes fra oss i løpet av 1-3 arbeidsdager.

Omtale

Vi lærer mye i livet, men ingen lærer oss hvordan vi skal elske. I 8 regler for kjærligheten utforsker Jay Shetty forholdets syklus fra første date til samliv, og eventuelt oppbrudd før ny start.

Med utgangspunkt i gamle læresetninger og nyere forskning viser han oss hvilke regler kjærligheten følger. Kjærligheten er ikke et komplisert konsept eller en samling klisjeer, men en ferdighet vi kan utvikle ved hjelp av konkrete, praktiske trinn. Vi lærer blant annet å forholde oss til samlivets opp- og nedturer, hvordan forbli venner når forholdet bryter sammen og hva som skal til for å finne kjærligheten på nytt.

Jay Shetty, forfatteren av bestselgeren Tenk som en munk, er en svært populær foredragsholder, superstjerne i sosiale medier, vert for verdens største helse- og velværepodkast, On Purpose, forfatter og tidligere munk. Hans livsoppdrag er å vise hvordan tidløs visdom har relevans for oss i dag.

#1 New York Times-bestselgeren 8 regler for kjærligheten er en omfattende guide til kjærligheten, basert på gammel visdom og moderne vitenskap.

«En utmerket guide til større glede og tilfredsstillelse. Shettys kjærlighetsregler leder oss gjennom selvoppdagelse og frem til nye bevissthetsnivåer – som er den eneste metoden til å få et lykkelig forhold.» Deepak Chopra