Jay Shetty
Last ned bildet© Foto: Josh Telles

Jay Shetty

Jay Shetty vokste opp i en familie der du kunne bli en av tre ting – lege, advokat eller fiasko. Familien hans var overbevist om at han hadde valgt alternativ tre. I stedet for å ta universitetseksamen dro han til India for å bli munk, for å meditere hver dag i fire til åtte timer og vie livet sitt til å hjelpe andre. Etter tre år sa en av lærerne hans at han ville ha mer innvirkning på verden hvis han forlot munkenes vei for å dele sin erfaring og visdom med andre. Gjeldstynget, og uten gjenkjennelige ferdigheter på CV-en, flyttet han hjem til Nord-London sammen med foreldrene.

Han gjenopptok kontakten med gamle skolevenner – mange som jobbet for noen av verdens største selskaper – som opplevde enormt stress og press og var ulykkelige, og de inviterte Shetty til å trene dem i velvære, formål og oppmerksomhet. Siden den gang har Shetty blitt en av verdens mest populære tankeledere.

Han er også bestselgerforfatter med topplassering på New York Times' bokliste. Han er prisvinnende historieforteller, podkastvert og tidligere munk, hvis misjon i livet er å bidra til at tidløs visdom går viralt. I 2019 var han AdWeek’s Young Influentials cover-stjerne, beskrevet som en som «utstråler spirituell kraft». Han endret medienes spilleregler, og i 2017 kåret magasinet Forbes ham til en av verdens 30 mest innflytelsesrike personer under 30 år. Hans nettvideoer har hatt 8 milliarder visninger, og han følges av over 40 millioner på sosiale medier.

Shetty startet helse og velvære-podkasten On purpose i 2019, i dag den største i sitt slag i verden. Han har vært hovedtaler over hele verden, fra Google til Microsoft til Netflix til HSBC, og har utviklet bedriftsprogrammer for en rekke kunder. Han har hatt mer enn to millioner studenter på nettskolen sin, og hans Genius Coaching-samfunn formidler ukeplaner med prinsipper og praksis for helse og velvære til tusenvis av medlemmer i over 100 land.

I Tenk som en munk trekker Shetty på tiden sin som munk for å vise oss hvordan vi kan fjerne sperringene for potensialet og kraften vår. Ved å kombinere eldgammel visdom og sine egne rike opplevelser i klosteret avslører han hvordan du kan overvinne negative tanker og vaner, og få tilgang til roen og hensikten som ligger i oss alle. Han forvandler abstrakte leksjoner til råd og øvelser vi alle kan bruke for å redusere stress, forbedre forhold og gi gavene vi finner i oss selv, til verden. Shetty beviser at alle kan – og bør – tenke som en munk.

Lær mer på Jayshetty.me

Lenker

Titler i salg

Kategori

Format

Språk

 • 8 regler for kjærligheten av Jay Shetty (Heftet)

  8 regler for kjærligheten

  Hvordan finne den, ta vare på den og gi slippJay Shetty
  Bokmål2024Heftet
  229,–
  Sendes fra oss i løpet av 1-3 arbeidsdager.
 • 8 regler for kjærligheten - Hvordan finne den, ta vare på den og gi slipp av Jay Shetty (Nedlastbar lydbok)
  399,–
 • 8 regler for kjærligheten av Jay Shetty (Ebok)

  8 regler for kjærligheten

  Hvordan finne den, ta vare på den og gi slippJay Shetty
  Bokmål2023Ebok
  249,–
 • 8 regler for kjærligheten av Jay Shetty (Innbundet)

  8 regler for kjærligheten

  Hvordan finne den, ta vare på den og gi slippJay Shetty
  Bokmål2023Innbundet
  399,–
  Sendes fra oss i løpet av 1-3 arbeidsdager.
 • Tenk som en munk av Jay Shetty (Heftet)look-inside

  Tenk som en munk

  Lær å slippe kontrollen og få det bedre her og nåJay Shetty
  Bokmål2021Heftet
  229,–
  Sendes fra oss i løpet av 1-3 arbeidsdager.
 • Tenk som en munk - Tren ditt eget sinn for å finne ro og mening i hverdagen av Jay Shetty (Nedlastbar lydbok)
  399,–
 • Tenk som en munk av Jay Shetty (Ebok)

  Tenk som en munk

  Tren ditt eget sinn for å finne ro og mening i hverdagenJay Shetty
  Bokmål2020Ebok
  249,–