Å leve i pakt med Moder jord

Integral terapi

Grethe Nordhelle og Ujagar Singh Sakhi, 2021, Innbundet, Bokmål
350,–
Veil. pris399,–Du sparer49,–
Sendes fra oss i løpet av 1-3 arbeidsdager.

Omtale

Jaget etter materielle goder bare vokser. Vi møtes av stadig nye forventninger og krav. Og for å klare å følge med i informasjonsflommen, samtidig som vi må holde oss tilgjengelige på sosiale medier og i andre sosiale nettverk, sliter mange med å få satt av tid til selvkontakt. Det blir en utfordring å få prioritert selvrefleksjon, konsentrasjon og meditasjon.

Gjennom integral terapi og selvutvikling kan vi arbeide med vårt indre rom og komme i kontakt med dypere lag i oss selv. Her ligger et stort potensial for gradvis å fri oss fra et fragmentert liv i rotløshet, ensomhet, frykt for å leve – i det hele tatt de sentrale fysiske og psykiske forstyrrelsene i livene våre.

Boken er forankret i et verdisyn hvor mennesket har sin bestemte plass i naturens orden, slik planter og dyr naturlig har det. Fordi mennesket har et potensial til å utvikle seg langt – ikke bare i positiv, men også i negativ retning – står vi i fare for å fjerne oss fra vår harmoniske rytme, vekst og utvikling. Bryter vi naturens prinsipper i vår livsførsel, risikerer vi å utvikle fysisk og psykisk disharmoni. Det som kan skape fred i oss, mellom oss og i forhold til elementer i naturen og i storsamfunnet, er tuftet på en helhetlig forståelse av hva det vil si å være et menneske – og en helhetlig praktisering i samspill med omgivelsene.