Barnevaktklubben 7: Den store festen

Barnevaktklubben 7

Gale Galligan og Raina Telgemeier, 2021, Innbundet, Bokmål
Rune R. Moen (Oversetter)
269,–
Sendes fra oss i løpet av 1-3 arbeidsdager.

Omtale

Jentene i Barnevaktklubben får litt å stri med i denne boken! Det er kjærlighet i luften – og stort bryllup på gang! Denne tegneserien er midt i blinken for jenter fra 8 til 12 år. Boken er morsom, og utfordringene er gjenkjennelige for målgruppa.

Mammaen til Kristy skal gifte seg, og Kristy skal være brudepike! Det er bare ett problem … Fjorten barn kommer i bryllupet. Og jentene i Barnevaktklubben skal passe på dem alle. Det er den største jobben de har hatt noen gang. Klarer de å samarbeide så den store bryllupsfesten blir en suksess?

Serien om Barnevaktklubben er en tegneserie i farger. Den passer for både de som leser mye og de som leser mindre. Historiene kretser rundt vennskap, hemmeligheter, familie og forviklinger. Historiene inspirerer til samarbeid og til å tørre og ta utfordringer. Alltid med mye humor og litt drama! Tegnet og fortalt av Raina Telgemeier og Gale Galligan. Bøkene er moderniserte utgaver av den tidligere utgitte suksess-serien skrevet av Ann M. Martin. Den store festen er bok nr 7 i serien, men bøkene kan leses uavhengig av hverandre.