Bastarden

Bogart Bull 4

Øistein Borge, 2020, Innbundet, Bokmål

Bastarden er Øistein Borges fjerde krimroman om Bogart Bull. Denne gang skal vi til Mallorca, der forfatteren selv bor. "Borges rutinerte håndverk, der han driver historien framover med selvironi, sjangerbegeistring og et presist språk, gjør ham til en av mine nye personlige favoritter." skriver Tarald Aano i Stavanger Aftenblad og gir boken terningkast 5.

332,–
Veil. pris379,–Du sparer47,–
Sendes fra oss i løpet av 1-3 arbeidsdager.
En liten lesefest...
Stavanger Aftenblad

Omtale

En norsk jøde på jakt etter rettferdighet forsvinner på ferieøya Mallorca. Tilsynelatende en savnet-sak, men Aaron Bercows forsvinning utvikler seg snart til noe langt større og farligere enn først antatt.

Kripos-sjef Eva Heiberg innser at hun ikke har noe valg. Hun må søke hjelp hos mannen som vendte henne og etaten ryggen to år tidligere – privatetterforsker Bogart Bull. Han aksepterer oppdraget, en avgjørelse han skal komme til å angre på.

For på Mallorca viser gradestokken nærmere 40 grader, en hetebølge i stil med det helvete som venter ham i ferieparadiset. Og som det sømmer seg et helvete, er det også her en djevel som trekker i trådene.

Arvtageren til en mann hvis ondskap savner sidestykke i historien.