Beast Quest 1 Ilddragen Ferno

Beast Quest 1

Adam Blade, 2022, Innbundet, Bokmål
Eva Ulven (Oversetter)
249,–
Sendes fra oss i løpet av 1-3 arbeidsdager.

Omtale

Fantasyserie som skaper leselyst for barn! I BEAST QUEST-serien blir du invitert med på en heroisk ferd gjennom et eventyrlig kongerike fullt av magiske trollmenn, skumle monstre og modige helter. Bøkene er gjennomillustrert i farger, som sammen med de korte, spennende kapitlene gjør BEAST QUEST perfekt for dem som sliter med lesingen - men også for leseglade gutter og jenter.

Kongeriket Avantia er i stor fare! En ond trollmann har forhekset de magiske monstrene som til vanlig beskytter landet. Hvem kan stoppe monstrene fra å ødelegge landet, og bryte forbannelsen som er kastet over Avantia? Tom bor hos onkelen og tanten sin i landsbyen Errinel. Når åkrene i landsbyen under mystiske omstendigheter brenner ned, skjønner Tom at dragen som vokter over kongeriket har snudd seg mot Avantia. Sammen med jegerjenta Helene legger han ut på en ferd for å prøve å redde Avantia fra ilddragen Ferno.

BEAST QUEST-serien har gått sin seiersgang verden over, og finnes også som populær spillapp og spill til Playstation, Nintendo Switch og Xbox. Passer for 7-12 år, og er perfekt for gamere.