Det tause vitnet

Ruth Galloway 5

Elly Griffiths, 2023, Ebok, Bokmål, EPUB
Unni Rom Stueland (Oversetter)
179,–
Du må være registrert som privatperson for å kjøpe e-bøker. Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.
Last ned utdrag

Omtale

Da rettsarkeolog Ruth Galloway får vite at hennes venn og tidligere kollega Dan Golding har omkommet i en husbrann, blir hun sjokkert og trist. Men da hun mottar et desperat brev som Dan hadde sendt dagen før han døde, blir Ruth mistenksom også, og mye tyder på at brannen ver påsatt. I brevet forteller Dan om et banebrytende arkeologisk funn han har gjort, men han skriver også at han frykter for sitt eget liv.

Var Dans død knyttet til funnet? Den eneste ledetråden er hans omtale av Raven King, et eldgammelt navn for kong Arthur. Ruth bestemmer seg for å undersøke nærmere, og reiser til Lancashire sammen med politioverbetjent Harry Nelson, som også trekkes inn i saken. Der oppdager Ruth at funnene avslører noe sjokkerende om kong Arthur - og at benrestene på mystisk vis har forsvunnet!

Nelson er fast bestemt på å komme til bunns i saken, samtidig som han gjør alt for å beskytte Ruth og deres lille datter, Kate. Men noen er villige til å gå over lik for å holde knokkelfunnet hemmelige, og det begynner å se ut som om ingen er trygge …

Det tause vitnet er femte frittstående bok i suksesserien med arkeolog Ruth Galloway og politioverbetjent Harry Nelson. Elly Griffiths’ krimromaner er elsket og hyllet over hele verden.