En perfekt løgn

Lisa Scottoline, 2018, Ebok, Bokmål, EPUB
Gry Wastvedt (Oversetter)
229,–
Du må være registrert som privatperson for å kjøpe e-bøker. Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.
Last ned utdrag

Omtale

Hvordan kan du være sikker på at barna dine er trygge når de ikke forteller deg sannheten?

Da Chris Brennan får jobb som lærer og baseballtrener på en videregående skole i en småby i Pennsylvania, kommer han tett på guttene på laget. Og det er nettopp det som er poenget. Det er nemlig det første trinnet i en detaljert plan han har lagt.

Raz har akkurat mistet sin far og er på jakt etter noen som kan tette igjen tomrommet etter ham. Justin er en forsiktig gutt med en mor som er desperat etter å bli akseptert. Til slutt er det rikmannssønnen Evan, som kjeder seg i all sin velstand. Hvordan passer disse guttene inn i Chris’ plan, der ett feiltrinn kan vise seg å bli katastrofalt?

«Scottoline skriver thrillere som er så fengslende og har så overraskende plotvendinger at de holder meg våken om natten.» Harlan Coben

«… får leseren til å holde pusten i spenning.» Booklist

«Denne fartsfylte thrilleren kulminerer i et vågestykke av en jakt som er som skapt for filmlerretet.» Publishers Weekly

«Leserne har en spennende ferd i vente.» Kirkus Reviews