Eventyret om Bach

Eventyret om 2

Minken Fosheim, 2023, Nedlastbar lydbok, Bokmål, MP3
Steffen Kverneland (Illustratør)
299,–
Du må være registrert som privatperson for å kjøpe nedlastbare lydbøker. Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter.

Omtale

"Nå kommer de! Nå kommer de! Johann Sebastian og broren Jacob stormer inn i huset. I dag er den dagen i året som alle gleder seg til - den store familiedagen da slektninger kommer fra fjern og nær for å møtes til fest. Alle i familien Bach er musikere, og snart blir stuen blir fylt av latter, sang og musikk. Feler og blåseinstrumenter får vindusrutene til å klirre, og festen varer til langt på natt. I den lille byen Eisenach vet alle når det er Bach-samling!"

Johann Sebastian Bach var yngst av fem søsken. Hele livet hans var fylt med musikk fra han ble født i 1685 til han døde i 1750. Han var var svært begavet og fikk en grundig musikkutdannelse. Bach reiste mye i sitt eget land, noen ganger til hest, men ofte til fots. Bach fylte sine barns og barnebarns liv med musikk og han fyller våre liv med musikk, for fremdeles blir verkene hans spilt over hele verden.