Fall fra stor høyde

Vera Bang 1

Anne Sofie Rønning, 2013, Ebok, Bokmål, EPUB
179,–
Du må være registrert som privatperson for å kjøpe e-bøker. Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.
Last ned utdrag

Omtale

Hva skjer med et menneske når fasaden rakner?

Vera Bang er i sin beste alder, og livet slik hun kjenner det, er over. Hun er forrådt og bedratt etter nesten tretti års ekteskap – men er hun knust? Eller koker det ned til én ting: ydmykelse?

Vera stirret sjokkert på Connie: – Nei, er du gal? Jeg kan ikke ta ham tilbake etter at alle har fått vite hva som har skjedd. Dessuten, skulle jeg ta opp kampen mot ungdom og vannstoffhyperoksid? Nei takk! Det er for ydmykende.

Vera Bang hadde det hele: karriere, villa på beste vestkant, voksne barn som omsider var ute av redet – pluss en utro ektemann. Mot sin vilje tvinges hun over i ukjent landskap – til en bygd ved Mjøsa – og her begynner hun å ane konturene av sitt nye liv. For det er noe med Vera Bang. Noe hun ikke har kontroll over …

Vera visste ikke om hun noen gang kom til å klare å slappe av igjen. Den overveldende følelsen av at hun ikke ante hva som egentlig hadde skjedd, eller hva som kom til å skje videre, ville forfølge henne resten av livet.

Vera Bang – en elegant og tankevekkende romanserie, med mye alvor, praktfulle øyeblikk og fin humor.