Farvelmannen

Jeffery Deaver, 2022, Ebok, Bokmål, EPUB
Monika og Halvor Martins (Oversetter)
229,–
Du må være registrert som privatperson for å kjøpe e-bøker. Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.
Last ned utdrag

Omtale

Livet ditt er i hendene hans ...

Si farvel til problemene dine
I jakten på to bevæpnede forbrytere blir den profesjonelle dusørjegeren Colter Shaw vitne til et sjokkerende selvmord. Dette fører ham til Stiftelsen, en kult som lover å forvandle folks liv. Men hva skjuler det seg under overflaten?


Si farvel til friheten din
Shaw går undercover for å avsløre Stiftelsens egentlige agenda. Her møter han den karismatiske lederen Mester Eli, en mann som forlanger en skremmende lojalitet fra tilhengerne sine.


Si farvel til livet ditt
Noe skremmende foregår bak den idylliske overflaten. Og etter hvert som Shaw arbeider seg inn, forstår han at det finnes bare én måte å unnslippe Stiftelsen på – og prisen for denne friheten er livet.

En av bokmagasinet BookPages «Most anticipated mysteries and thrillers» i 2020.

Månedens thriller i The Times

«En fantastisk oppfølger til 2019s Aldrispillet … Deaver har en perfekt balanse mellom spenning og realisme … Dette er den perfekte startboken for alle som har gått glipp av en av våre dagers beste thrillerforfattere.»
Publishers Weekly (starred review)

«Den andre boken om Colter Shaw er faktisk enda bedre enn den første … Det er ingen overraskelse at historien er full av bevegelige deler og akkurat passe mengde vrier og vendinger (Deavers rykte som en mester av korketrekkeraktige plot er velfortjent), og alle som liker forfatterens bøker om Lincoln Rhyme og Kathryn Dance vil legge merke til den samme fliden når det gjelder karakteroppbygging og dialog. Colter Shaw ser ut til å kunne bli en seiglivet seriehelt.»
Booklist (starred review)

«Farvelmannen er Deaver på sitt beste (…) Dette er en førsteklasses spenningsbok, oppslukende å lese og mesterlig skrudd sammen.»
Milford Daily News

«En fengslende og genial fortelling om grådighet og svik i USAs villmark.»
The Times (UK)