Herfra til evigheten

Kristin Hannah, 2022, Ebok, Bokmål, EPUB
Ann-Magritt Sævold (Oversetter)
229,–
Du må være registrert som privatperson for å kjøpe e-bøker. Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.
Last ned utdrag

Omtale

Herfra til evigheten er en frittstående oppfølger til Venninner til evig tid. Det er en hjerteskjærende roman av Kristin Hannah om kjærlighet, morsrollen, tap og det å måtte begynne på nytt.

Bøkene er også kjent som tv-serie på Netflix.

Da Tully Hart og Kate Mularky var tenåringer sammen på 70-tallet, var de uadskillelige. Tully var en av de populære og Kate en einstøing. Likevel holdt de sammen i alle år. Helt til Kate døde. Nå må Tully forsøke å oppfylle det løftet hun ga sin beste venn: sørge for at barnet hennes har det bra. Hun vet bare ikke hvordan. Selv har hun alltid vært alene og vet ingenting om familie eller det å være en mor. Kates mann vil heller ikke ta imot hennes hjelp. Han sørger over Kate, og vil ikke ha Tully i nærheten.
Kates seksten år gamle datter Marah er like overveldet av sorg, og den verden som venter henne, er mørk og full av farer.

Den eneste som vil hjelpe Tully, er moren, Dorothy. Men hun har alltid før vært upålitelig. Hun forlot sin datter da hun var liten, og såret henne dypt. Nå ser Dorothy en mulighet for å rette opp i det hun gjorde feil, men går det an å stole på henne? For å kunne hjelpe sin datter, må Dorothy se sin egen frykt i hvitøyet og avsløre sin mørkeste hemmelighet.

En tragedie fører disse tre kvinnene sammen og leder dem inn på veien mot forsoning. De har alle gått seg vill, og nå trenger de hverandre for å bygge opp sine liv på nytt.

«Nok en sterk og emosjonell leseopplevelse av en fantastisk forfatter.» whatjanereadnext

«Selv om dette er en tåredryppende fortelling, er det også hjertevarmt, om håp og tilgivelse.» alwayswithabook