Hilda Humlevik og dagbokas hemmelighet

Hilda Humlevik 3

Irmelin Persdatter Gustavsen, 2024, Innbundet, Bokmål
329,–
Forventes i salg 22.08.2024

Omtale

Bok 3 om Hilda Humlevik!

I Søderdal har moren til Hilda forsvunnet inn på soverommet, og inn i seg selv, etter det katastrofale bryllupet med Timian. Hilda føler seg alene og motløs, helt til hun finner en svart bok med skinnperm blant Timians ting. Det viser seg at boka tilhører Timian, og at han skrev den som tolvåring.

Mens Hildas venner og allierte prøver å finne ut hvordan de kan stoppe Vendela fra å sende barn til Kina, og dessuten bli en populær figur i mediene, blir Hilda fascinert av gutten i dagboka. Han virker nesten som en helt vanlig gutt. Dagboka viser seg også å skjule en dyster hemmelighet. En hemmelighet som kan få store konsekvenser for Søder-familien og for Hilda selv.

Hilda Humlevik og dagbokas hemmelighet er den tredje og avsluttende boka i serien om Hilda. Hilda-bøkene er fulle av humor, mysterier og noen ordentlig skumle scener, ispedd god dialog og skikkelig fine skildringer av troverdig vennskap.

Irmelin Persdatter Gustavsen (f.1989) er utdannet innen drama og teater, og har tatt masterstudiet i barne- og ungdomslitterær skrivekunst og formidling ved NBI. Hun debuterte i 2022 med boka Hilda Humlevik og folka som forsvant som høstet knallfine anmeldelser og ble nominert til Trollkrittet, NBUs debutantpris.