Høstoffer

Sharon Bolton, 2014, Heftet, Bokmål
Sigrid Grande (Oversetter)
199,–
Sendes fra oss i løpet av 1-3 arbeidsdager.

Omtale

Familien Fletchers vakre, nye hus er alt de noensinne har drømt om. Det står mellom to kirker i Heptonclough, en liten landsby oppe i lyngheiene som tiden har glemt, og burde ha vært et paradis for en familie på fem, men de rekker så vidt å slå seg til ro før de oppdager at de er alt annet enn velkomne. Noen prøver tydeligvis å drive dem bort – først med tåpelige fantestreker, men etter hvert med trusler som blir stadig farligere, særlig for det eldste barnet, ti år gamle Tom Fletcher, som begynner å tro at det er noen som betrakter ham – alltid.

S.J. Bolton viser gang på gang sitt bemerkelsesverdige talent som en besnærende forteller og en grøssenes mester.

"S.J. Bolton vet nøyaktig hvordan hun skal skru opp spenningen og fortelle en knallhistorie."
Guardian

”En grøssgenerator … mørk, psykologisk krim … gjennomsyret av bange anelser og gru.” Independent

”S.J. Bolton rager over de fleste … opprettholder tempoet helt til siste slutt … klassisk thrillervare … en gåte som graver seg helt ned til landsbyens hemmelighetsfulle, råtne kjerne.”
Observer

"Høstoffer er boken jeg skulle ønske jeg selv hadde skrevet. Setter hjertet i halsen, sender grøss langt ned i benmargen, og er utsøkt skrevet. S.J. Bolton er en thrillerstjerne.”
Chelsea Cain

“Fortsetter S. J. Bolton på denne måten, kommer hun til å få millioner av beundrere.”
The Times

”Praktfull thriller som balanserer drevent mellom de gotisk overnaturlige elementene og et gnistrende psykologisk plot som etterlater leserne i åndeløs spenning helt til siste side.”
Publishers Weekly

”Boltons seneste gotiske thriller byr på massevis av grøss, og en del herlig romantisk kjemi mellom Harry og Evi. Men slutten er forhastet, og altfor søkt, selv for lesere som er villige til å la seg rive med.”
Booklist