Nå ser du meg

Sharon Bolton, 2014, Heftet, Bokmål
Pål Flatmo Breivik (Oversetter)
199,–
Sendes fra oss i løpet av 1-3 arbeidsdager.

Omtale

'Hva er det verste som kunne ha skjedd med deg, Karen?'

Dette, tenker Karen, med øynene knepet igjen. Dette er det verste som kunne skje med meg.

Et brutalt mord i Londons gater, 120 år på dagen siden Jack the Ripper krevde sitt første offer. En forbrytelse med alle kjennetegn på å være en copycats verk.
Politibetjent Lacey Flint har aldri jobbet med en mordsak før. Nå må hun overliste en begavet psykopat hvis notoriske rollemodell aldri ble funnet.

S.J. Boltons Nå ser du meg er drivende fortalt og totalt fengslende – en moderne gotisk roman som rett og slett er et spenningssjangerens mesterverk.

KÅRET TIL ÅRETS BESTE KRIM!

Når morderen krever et nytt liv, går Lacy med på å være agnet som skal lokke monsteret fram. Men denne morderen er allerede ett steg foran, og besatt av Lacey …
"S.J. Bolton vet nøyaktig hvordan hun skal skru opp spenningen og fortelle en knallhistorie."
Guardian

"Original og dypt, dypt urovekkende."
Daily Mail

"Fantastisk, fascinerende og grusom (...) Ingen kan være forberedt på den helt eksepsjonelle slutten, tross alle ledetråder som gis."
Daily Mirror

"Nervepirrende, gripende og mangefasettert – dette er sannsynligvis den beste thrilleren du vil lese i år.”
Choice Magazine

“Bolton byr på ulidelig spenning og mye mer. Romantikere kan sikle over Joesburys turkise øyne, amatørpsykologer kan analysere Laceys ennattseventyr, og Ripperologer kan grubler over teoriene om Jacks virkelige identitet, for en av dem bidrar til den romanens opprulling.”
Kirkus Reviews

“Plottvriene vil ingen ende ta, og sannheten blir ikke avslørt før siste side i Boltons beste roman til dags dato.”
Library Journal

“Boltons thriller er en kompleks psykologisk gåte som ruver over andre liknende forsøk med en moderne hermekråke-Ripper i hovedrollen … Bolton leker på dyktig vis med leserens forventninger.”
Publishers Weekly