Hva jeg forteller fulle gutter som kommer bort og later som de ikke vil snakke om panikkangst

Aslak Hartberg, 2024, Heftet, Bokmål
229,–
Sendes fra oss i løpet av 1-3 arbeidsdager.

Omtale

Musiker Aslak Hartberg, rapper i Klovner i kamp, har skrevet en bok om angst, spesielt rettet mot menn. Konsekvensene av angst er ofte dårligere livskvalitet, at folk holder seg hjemme og i verste fall faller utenfor arbeidslivet. Heldigvis er panikkangst fullt mulig å bli kvitt. Forfatteren omtaler boken som "en selvhjelpsbok for de som ikke liker selvhjelpsbøker".

Dette er den personlige historien til Hartberg, om hvordan panikkangsten tok kvelertak på livet hans. Det er ikke en provoserende positiv selvhjelpsbok med fasiter og ekspertoppskrifter, men en brutalt ærlig fortelling fra mann til mann om hvordan han fant roen og ble kvitt angsten. Ved bruk av kognitiv terapi forklarer han hva som er årsakene til frykten, hvorfor og hvordan den oppstår, og hvordan man kan stoppe den. Dette er en personlig historie med et litterært og fengslende språk, som også viser deg veien ut av angsten, gjennom teori og kognitive og fysiske øvelser.

Boken kan anbefales både til behandlere, de som lider av panikkangst, eller kjenner noen som gjør det. Alt i alt en gripende, engasjerende, kunnskapsrik og morsom bok. Psykolog Lars Dehli

Enormt viktig for enormt mange. I et slående, klart språk!» Lena Lindgren