Hvem drepte Natalie?

Nicci French-krim

Nicci French, 2022, Ebok, Bokmål, EPUB
Thomas Bjørnseth (Oversetter)
201,–
Veil. pris229,–Du sparer28,–
Du må være registrert som privatperson for å kjøpe e-bøker. Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.
Last ned utdrag

Omtale

Da et skjelett blir funnet i hagen til Jane Martello, viser det seg å være levningene etter barndomsvenninnen Natalie, som forsvant sporløst for 25 år siden.

Sjokkert søker Jane hjelp hos en terapeut, for i hennes minner om en lykkelig barndom er det et svart hull. Hva er egentlig sannheten om hva som skjedde med Natalie? I 25 år har familien sagt at hun reiste sin vei frivillig, at hun ville ut på eventyr. Og da det viser seg at venninnen har vært død hele tiden, får ikke Jane fred, verken for det hun husker eller det hun ikke husker fra barndommen. En mistanke om at noen har løyet for henne, at noe har foregått rett under nesen hennes uten at hun har oppdaget det blir stadig sterkere. Jo dypere hun trenger ned i minnene, dess tydeligere blir det: En i familien må ha drept Natalie. Men ved å grave i fortiden, risikerer Jane sin egen fremtid?

«Strålende.» Harpers & Queen

«Bemerkelsesverdig.» Independent