Hvordan fange muldvarp

En livsbejaende bok om det britiske kulturlandskapet, syklusen i naturen, om ensomhet og tilhørighet, og hvorfor gi det opp

Marc Hamer, 2022, Nedlastbar lydbok, Bokmål, MP3
Knut Ofstad (Oversetter)
379,–
Du må være registrert som privatperson for å kjøpe nedlastbare lydbøker. Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter.

Omtale

Dette er en livsbejaende lydbok om det britiske kulturlandskapet, syklusen i naturen, om ensomhet og tilhørighet, og hvorfor Hamer gav det opp. Marc Hamer er noe så sjeldent som profesjonell muldvarpfanger. Muldvarpen er en mystisk skapning. Den er ineffektiv og anatomisk bisarr, og den lever helt alene i mørket under oss. Hamer har skrevet en klokt om den britiske landsbygda og landskapet, syklusen i naturen og folks generelle syn på det mange tenker på som skadedyr. Hamer har et mer nyansert syn på dette. Han er lei av folk som vil ha en enkel løsning på det de kaller "hageproblem". Han bestemmer seg for å slutte å jakte, fange og drepe. I lydboken forteller han oss noe om vår egen menneskelighet og vår søken etter tilhørighet. Dette er en lydbok om livet, om naturen, om forfall og vårt forhold til døden, livets uunngåelige utgang.