Kobberhansken

Magisteriet 2

Holly Black, 2016, Ebok, Bokmål, EPUB
John Grande (Oversetter)
229,–
Du må være registrert som privatperson for å kjøpe e-bøker. Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.
Last ned utdrag

Omtale

Tenk om sjelen din ikke var din egen?
Tenk om du visste at du var forutbestemt for ondskap?

Callum Hunt har sommerferie fra Magisteriet – og han kan puste ut. Han bestod det første året med glans, han har fått gode venner – og en kaosbitt ulv, og han skal snart begynne på kobberåret.
Men Call har en forferdelig hemmelighet.
Sjelen hans er ikke hans egen. Kroppen hans er et redskap for en mektig, ond magus, en kaosmagiker – og morder. Selveste Dødens fiende. Det er ikke lett å være tretten år og få vite at kroppen din huser sjelen til verdens ondeste magiker. Han kan aldri fortelle det til noen!

Redningen kan finnes i alkahesten, en mystisk kobberhanske. Men det er en farlig innretning, med en voldelig forhistorie. Den kan ødelegge alt Call vet om og er glad i …
Og den kan slippe løs ondskapen som finnes inni ham.

Tror du at du vet hva magi er? Tro om igjen!
Bli med inn i MAGISTERIETS spennende verden.

I Kobberhansken tar Holly Black og Cassandra Clare oss med videre inn i Callum Hunts verden. Magisteriet er en del av vår verden, men det er samtidig et helt eget univers, og blir du først kjent der, er det ikke noe sted du heller vil være.
Det vil til sammen bli fem bøker om Call, Tamara og Aaron.


Kobberhansken er full av spenning, undring og overraskende vendinger. Jeg kan neste ikke vente på neste bok i serien.

Rick Riordan, forfatteren av Percy Jackson-bøkene