Lightfall 3: Mørketiden

Lightfall 3

Tim Probert, 2024, Innbundet, Bokmål
Tuva Sverdrup-Thygeson (Oversetter)
299,–
Sendes fra oss i løpet av 1-3 arbeidsdager.

Omtale

En tegneserie i særklasse: herlige karakterer, masse humor og spenning, og en magisk og vakker verden. Perfekt for 6-12-åringer - og alle som liker Amuletten. Mørket faller over planeten Irpa. Luften blir kaldere. Skumle skygger skjuler seg overalt. Bea og Cad fortsetter den lange reisen for å komme til bunns i verdens mørke mysterier. Men reisen deres avslører bare flere hemmeligheter. Helt til en uventet venn gir et hint som kan løse et eldgammelt mysterium – og kanskje kaste et lys av håp over framtiden.
Et fantasifullt og fargesprakende univers som garantert fenger 6–12-åringer med sans for spenning, humor og fantastiske verdener. Universet er en blanding av Amuletten, Star Wars og Ringenes herre. Passer perfekt for alle som liker spenning, humor og merkelige verdener.

Lightfall er laget av Tim Probert. Tim Probert har illustrert barnebøker, blader og reklame, men dette er den første bokserien han har skrevet og illustrert helt på egenhånd. Han leder animasjonsstudioet Aardman Nathan Love, og bor i New York.

«Vakkert! Et univers du har lyst til å dra til» Amuletten-forfatter Kazu Kibuishi

«En av årets beste bøker» Kirkus Reviews om bok 1

«Boken er en fryd (…) imponerer med et filmatisk driv over rutene. (...) Venter allerede utålmodig på neste bok. Men det er vel verdt å gi Probert tid til å fylle de neste bøkene med like godt innhold som det vi ser her.» Marianne Morild, Serienett om bok 1