Musikk for knuste hjerter

Carole Matthews, 2019, Ebok, Bokmål, EPUB
Gry Wastvedt (Oversetter)
179,–
Du må være registrert som privatperson for å kjøpe e-bøker. Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.
Last ned utdrag

Omtale

En kjærlighetshistorie med romantisk musikk i bakgrunnen ...

Etter å ha blitt forlatt av svikefull ektemann, er Ruby klar for forandring. Det siste hun ønsker seg, er et nytt seriøst forhold, men litt moro kan hun jo ha det.

Ruby farger håret, flytter til en fremmed by og får seg jobb på en snobbete kafé. Her får hun verdens beste venninne, men også en ny sjef, som er ung, kul og veldig flørtete. Kan han få henne til å glemme alt det kjipe som har skjedd?

Samtidig blir hun kjent med en kjekk og pålitelig alenefar med to tenåringsbarn og en veldig pen ekskone. En mann med så mye bagasje er det siste Ruby trenger. Det må da være bedre å satse på den litt for kule sjefen? Snart blir Ruby nødt til å ta et svært grundig valg.

«Strålende … muntert og lattermildt.» SundayMirror

«Carole Matthews, en av våre favorittforfattere, skriver alltid herlige bøker, og Musikk for knuste hjerter er intet unntak. Boken er full av humor og følelsesladde dilemmaer, og er perfekt når man bare ønsker å slenge seg på sofaen med en bok. Varmt anbefalt!» Hot Brands Cool Places

«Sprelsk, morsom og veldig rørende …» Heat